Jeugdwerkcoach.nl is een initiatief van Mirjam Kloosterman-Van der Veer om vrijwilligers in het kerkelijk jeugdwerk – incidenteel of structureel – professioneel te ondersteunen.
Sinds 2008 is zij werkzaam als jeugdwerker, trainer en projectwerker in het kerkelijk jeugdwerk. Vanuit haar pedagogische en didactische achtergrond geeft zij training, begeleiding en advies aan jeugdleiders en beleidsmakers (jeugd- en kerkenraden).

Met veel plezier werk ik al een aantal jaren in de kerk en het maatschappelijke veld daaromheen. De kerk is voor mij een plek waar jong & oud welkom is om God en elkaar te ontmoeten, te leren en (laten) inspireren en uit te delen van wat we ontvangen hebben.

Ik loop graag een korte of langere tijd mee met kerken en jeugdleiders om hen een stapje verder te helpen in het werken met kinderen en jongeren. We brengen in kaart wie en wat er al is in de gemeente en zoeken samen naar mogelijkheden om dit te versterken.

De volgende kenmerken zijn van toepassing op mijn werkwijze: betrokken, verbindend, creatief en praktisch.

Wie meer wil weten over mij, kan terecht op LinkedIn. Of neem gerust contact op.

Beknopt overzicht van eerdere projecten en werkplekken:

Diverse werkzaamheden bij JOP waaronder projectteamlid bij Kliederkerk Nederland, jeugdleidersprogramma van de EO-Jongerendag en de Prayernight (met jeugdwerkpartners), kerkenmateriaal voor Week van de Opvoeding (samen met de HGJB), het begeleiden en maken van jeugdwerktrainingen, initiëren van netwerkbijeenkomsten in Zuid-Holland, (interim)jeugdwerker bij STEP-Protestants Jeugdcentrum Gouda, intervisiebegeleiding voor GVO-docenten, invaldocent (Zorg & Welzijn en NT2) en docentbegeleiding op diverse scholen.